Biografie

SwoopWie is Josjha Swoop?
Dat is een goeie vraag, het makkelijkste antwoord is Johan 🙂 (tenminste zijn nick voor van alles en nog wat)
de volgende vraag is dan wie is Johan? nou dat is vrij makkelijk, Johan is een man van in de 30, getrouwd en heeft 2 schatten van kinderen, verder is hij werkzaam als System Engineer, excuses Senior System Engineer, bij het online media bedrijf van Nederland (zover wij hebben gehoord). Technische kennis komt niet van een vreemde, aangezien hij de zoon is van de beste slotenmaker van Noord-Holland (en omstreken).

 

Waarom de naam Josjha Swoop?
Johan is vanaf kinds af aan al groot fan van de tekenfilm serie transformers, zijn persoonlijke favoriet is dinobot Swoop.

SwoopJosjha is een ander verhaal, een veel gehoord verhaal is dat hij zich vaak Jos liet noemen, de jha zijn letter die overbleven in zijn naam en die heeft hij er vervolgens maar aan vast geplakt waardoor je Josjha kreeg.

Wat doet Josjha Swoop?
JS (we korten het voor het gemak maar even af) is een beatcreator en track schrijver, voor de titel producer moet je afmixen en daar doen we niet aan, binnen het label DSC Recordings.
Dit doen we al sinds 1997, begonnen met alleen hardcore maar tegenwoordig meer House en Freestyle.
Op een blauwe maandag ook nog het vak DJ geprobeerd, maar dat kunnen we beter aan de professionals overlaten.

Waar kom je Josjha Swoop online tegen?
Je komt JS overal en nergens tegen online, twitter, Facebook, partyflock, Soundclound en waar verder niet?

Heeft Josjha Swoop nog andere namen?
Josjha Swoop is Josjha Swoop (er zijn wel 2 verbasteringen geweest; SwooperDooper en SwooP_RulezZ).
Johan is wel bekend onder meerdere namen, de meeste bekende zijn; DC (DoMiNaTiOn CoRe), Demolisher, Ryu Falcon, Drk Trooper, TriggerHappy en W.C Eend.
Verder is hij ook wel gewend aan het woord prutser.
demolishor-ar-dvd

Zullen wij ooit iets horen van Josjha Swoop?
Die kans word zeer klein geacht, JS produceert niet op commando, als hij al produceert, en is een echte emotie schrijver. Daarnaast heeft hij best wel sch**t aan de “regels” die horen bij het produceren van platen waardoor zijn nummers nooit (echt lekker) mixbaar zullen zijn (zo hebben wij vernomen uit betrouwbare bron) JS is dus wat je noemt een “hobby muzikant” (voor zover je van muziek kan spreken)

Oke, waarom dan deze site?
🙂 omdat het kan! (?)

 

Laat een bericht achter