Artists

Muziek maken is leuk, samen muziek maken is nog leuker!
hieronder heb ik wat mensen neergezet waar ik veel mee samenwerk en wat aanvullende informatie over deze mensen, want ook deze mensen zijn geboren met een talent!

 

Josjha Swoop

Josjha Swoop

DSC Recordings

Labelmanager van DSC Recordings, beperkt zicht vaak tot de wat lichtere vormen van de early hardcore met zijn producties, begonnen in 1997 met het maken van beats, tegenwoordig vaak actief als ghost producer.

Silvada

Silvada

DSC Recordings

Bier en Baco's is het motto van Silvada, er is geen feest als Silvada niet is geweest. produceert graag met andere en heeft de neiging om een creatieve draai te geven aan andermans producties.

DJ De-Ab

DJ De-Ab

DSC Recordings

DJ in hart en nieren, geen style is De-Ab vreemd, gedraaid van Groningen tot Ibiza en alles in het midden. Reeds in de jaren 90 begonnen en nu een leermeester voor jong talent.

NitroZ

NitroZ

DSC Recordings

Aanstormend jong DJ Talent, focus op EDM en Harstyle maar dat komt vast goed, onder leiding van De-Ab en Josjha Swoop kan hij het nog wel eens ver schoppen, keep that name in mind!

Missy-B

Missy-B

ParaSoundz Ltd.

Label manager van ParaSoundz Ltd. en de padawan van Josjha Swoop. samen veel producties gemaakt sinds 2002. geen style is haar vreemd, verwerkt graag films in haar (aparte) producties.

DoMiNaTiOn CoRe

DoMiNaTiOn CoRe

Agressive Records

Label Manager van Agressive Records en agressief zijn zijn producties zeker, andere keywords zijn: overstuur, confronterend en HARD. hoort ook graag zijn eigen naam de hele productie door.

Demolisher

Demolisher

Agressive Records

Demolisher is voor het label Agressive Records vrij "mild" zijn producties zijn 9 van de 10 keer echte "floorKillaz" gewoon niet moeilijk doen en stampen.

ParaKipje

ParaKipje

ParaSoundz Ltd.

ParaKipje is de overtreffende trap van een LSD trip, nummers zijn vaak wat langzamer en spacey, verder werkt ze graag samen met Demolisher.

Spysil Groove

Spysil Groove

DSC Recordings

Spysil Groove is de samenwerking tussen Josjha Swoop en Silvada. Over het algemeen kun je de nummers beschouwen als een mix tussen top40 en early rave.

StonedHeadz

StonedHeadz

Agressive Records

Samenwerking tussen Josjha Swoop en Missy-B (met soms een co-productie van iemand anders) kenmerkend zijn de kicks voor deze productie, dat zijn er namelijk minimaal 4 door elkaar en de aanstekelijke melodie lijnen.

Drk Troper

Drk Troper

DRAX Productions

Drk Troper produceerde in de jaren 90 en begin 2000 samen met Josjha Swoop, sinds die tijd weinig tot niks meer van gehoord.

General

General

Ieder begin is moeilijk, halverwege de jaren 90 heb ik dan ook beats leren maken van General, helaas rond de eeuwwisseling elkaar uit het oog verloren.

Pinoccio

Pinoccio

Begin 2000 samen met pinoccio gewerkt aan de track "waar is mijn plasje nou?" verder erg veel geleerd van zijn manier van produceren.

Pinhead

Pinhead

Pinhead was een die-hard gabber, paar tracks samen gemaakt. waarvan ik zelf vind dat de kwaliteit van "make da feel good" nu nog staat als een huis.